Layan Filem Hindustan Ra One

on Saturday, October 29, 2011

 
Tadi gua baru bangun tidur ada rasa satu perasaan yang tak tenteram. Perasaan yang.... boring giler habaq hang.. Gua pon ON internet bukak web2 yang gua pernah bookmark sebelum ni.. Banyak nak mampos! Gua bukak 1 bookmark (web), lepas tu terpampang wajah Shah Rukh Khan dengan badan sasanya berpakaian ala2 superhero. Gua berasa kagum dan excited. Tapi dalam hati gua berkata "cerita haramjadah apa pulak ni"... Gua tengok dulu heroin dia sapa. Kareena Kapoor! HOT! OK.. Terus gua download. Sambil tunggu siap download gua layan youtube tengok lagu2 dalam movie tu. "Ra.One" tajuk dia. Best pulak lagu dia yang ni.


Best ke tak taktau la cerita hindustan ni. Tengah tunggu download siap tapi tak siap2. Internet streamyx macam gampang dia punya slow. Gi mandi dululah!
Ranking: 5

{ 0 comment(s)... read them below or add one }

Post a Comment

Sila komen menggunakan bahasa yang molek.
Jangan nak buat pasal kat sini.. dan....
tolong jangan buat spam kat sini ye?
Atau nak kene tampor?

 
© Cetusan Suara All Rights Reserved